Meer resultaten voor drive in disco

 
drive in disco
Drive in show huren voor een geweldig feest.
Download vrijblijvend de prijslijst van onze drive in shows en wij geven je gelijk de beschikbaarheid en de juiste prijzen voor jullie feest. Doordat al onze apparatuur van professionele merken is en onze djs over een brede ervaring beschikken, maakt dit ons duurder dan de hobby drive in shows.
Altijd feest met een Drive-in show van DiscoRoyaal.nl.
Partyjock Dimitri Visch DJ Lex Hilarisch neemt je op theatrale wijze mee naar ongekende muzikale hoogte. Vette disco, foute nummers, verdwaalde schlagers, Nederlandstalige meezingers, en een inter actieve DJ zorgen tijdens een Disco Show van DiscoRoyaal keer op keer voor een aha-erlebnis bij de feestgangers. DiscoRoyaal verzorgt shows voor grote en kleine feesten en groepen in de vorm van een Drive-In Show.
Drive in show Feest en Bruiloft dj DJ GielFeest en Bruiloft dj DJ Giel.
Waar is Wally bruiloft. Drive in show. DRIVE-IN SHOW / DISCOSHOW. Een drive-in show of discoshow is de term die vroeger werd gebruikt voor verplaatsbare discotheek. Tegenwoordig wordt hiermee bedoeld: Een dj die zijn eigen apparatuur mee neemt en dus een complete show kan neerzetten.
Drive-in Wikipedia.
Een drive-inbioscoop in het Duitse Neu-Isenburg. Een drive-in is een voorziening zoals een bank, restaurant, bioscoop of zelfs een kerk waar iemand letterlijk met een auto doorheen kan rijden om bediend te worden. In Engelssprekende landen wordt de term drive-through" vaak gebruikt, of in de Amerikaanse spelling: drive-thru.
Drive-in show voor elk type feest, compleet aangepast aan jouw wensen.
Bij hen géén vooraf samengestelde sets die je maar moeilijk of tegen hoge kosten kunt aanpassen; Flexibiliteit en Service staan bij All Star Entertainment Hoog in het vaandel. Zij leveren je een Persoonlijke Drive-In Disco met alles er op en er aan om jouw feest compleet te maken!
Drive-in Show huren Bruiloft Dj en Bedrijfsfeest Dj Sound4all.
Deze show roept het disco gevoel bij je op. Genoeg licht en geluid voor uw bruiloft of ander feest. Led dj booth, 8 ledparren erboven, 2 draaiende spiegelbollen, 2 scanners voor het licht op de dansvloer. Hoogte 25, meter en breedte 4 meter. Allround dj en geluid tot 150 gasten. White Sensation Drive-in Show. Een stijlvolle opstelling, geheel in het wit met onze nieuwe dj booth.
The Blacklights drive-in disco in Den Haag ThePerfectWedding.nl.
Sylvia en Jan. 9.7 op 15 mei 2017. Begreep onze wensen.: De Blacklight hadden zich van te voren goed in onze muziekwensen ingeleefd. We hebben heerlijk geswingd op oude disco en soulhits, heerlijk. Ook de photobooth was een groot succes!
The Blacklights drive-in disco Bruiloften, bedrijfsfeesten, schoolfeesten en themafeesten.
Extra leuk om je feest op te vrolijken met een thema, wij leveren volledige concepten. Bekijk meer foto's' of video's.' De kleinste drive-in disco tot 50 personen vaak ingezet voor een verjaardag of bedrijfsborrel in de kleinere ruimtes zoals de woonkamer of kantine.
DRIVE IN DISCOTHEEK BALTHAZAR, DE DRIVE IN DISCO VAN UTRECHT EN OMSTREKEN.
Ongeveer twee maanden voor het feest nemen we weer contact op over de invullingen en wensen voor het feest. Hier draaien we een feest te Tivoli met Ronald Giphart voorop in de polonaise. DRIVE IN DISCOTHEEK, DRIVE IN DISCO, DJ UTRECHT, BRUILOFT DJ, DRIVE IN UTRECHT, BRUILOFT DJ UTRECHT.
Drive-in shows entertainment Nightlight.
DJs en muziek. Drive in shows. Trouw DJs drive-in disco shows. Nightlight heeft de beste djs of drive-in disco shows voor jullie trouwfeest. Meer informatie vraag onze gratis brochure aan of bel 0161 79 45 10. Wij bieden diverse shows, allen voorzien van een professionele licht en geluidset en aanpasbaar naar uw wensen.
Disco 4 You Drive-in show.
Welkom bij Disco 4 You! Disco 4 You is wat de naam al zegt een disco voor U. Wij zijn een kleine op kwaliteit gerichte organisatie. Wij verzorgen in de regio West Brabant drive-in shows, thema feesten en eigen evenementen. Ook kunt u bij ons terecht voor het huren van licht, geluid, dj en presentatie apparatuur. Met onze drive in show verzorgen wij compleet aangeklede thema feesten in alle soorten en maatwerk, maar ook voor een knus huiskamer of tuinfeestje, bent u bij ons aan het juiste adres.
Ambitious: de beste dj en drive in show huren voor de beste prijs.
Alles over de silent disco. Voorkom een zitfeest. Tenten voor dj feesten. Wat kost een dj? Waarom een allround dj? Band of dj op je feest. Bel ons tijdens kantooruren voor meer informatie 0182 58 69 31. Je geeft een feest en je wilt een dj huren. Of het nu om een bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest of een openbaar evenement gaat, wij hebben precies wat je zoekt. Bekijk ook onze dj concepten. DRIVE IN SHOW. Bij Ambitious stel je zelf je drive-in show samen.

Contacteer ons