Resultaten voor diskjockey

 
diskjockey
Gratis woordenboek Van Dale.
Zweeds / Nederlands zw-nl. Je hebt gezocht op het woord: diskjockey. d i skjockey de; mv, meervoud: diskjockeys 1 iem. voor de radio of in een club, platen aankondigt en draait of mixt; dj, deejay. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken?
diskjockey Nederlands woordenboek Woorden.org.
3 Deejay 4 Dj 5 Iemand die platen draait 6 Muziekmedewerker 7 Muziekverzorger 8 Mediaberoep 9 Platendraaier 10 Presentator van verzoekplatenprog. Een diskjockey van het Amerikaans-Engelse disc jockey is van oorsprong de persoon die de platen op de draaitafel of platendraaier legt.
CategorieDiskjockey: Beeld en Geluid Wiki.
Toggle navigation Menu. Koppelingen naar deze pagina. Uit Beeld en Geluid Wiki. Ga naar: navigatie, zoeken. Paginas in categorie Diskjockey." Deze categorie bevat de volgende 63 paginas, van in totaal 63. Willem van Beusekom. Froukje de Both. Armin van Buuren.
Brasserie de Keizer Feest met Diskjockey.
Grote diversiteit aan frituurhapjes wij zorgen dat dit altijd voldoende is. Site plate met een spiesje gemarineerde varkenshaassate met satesaus. Wij zullen rondlopen met kleine puntzakjes met frieten. Onze huis diskjockey Sound4All flexibel, netjes en correct met licht en geluid.
Diskjockey beroep kiesjestudie.nl.
Een diskjockey draait platen en cd's' bijvoorbeeld in radioprogramma's, in discotheken of op feesten. Voorbeelden van werkzaamheden: bedient audioapparatuur, maakt sfeer en brengt de boel op gang door voor een ijzersterke groove te zorgen, speelt met de mogelijkheden van het mengpaneel, maakt eigen muziek zet die soms ook op cd door platen te mixen en echo's, beats, samples en andere geluidseffecten toe te voegen, en volgt de muziekontwikkelingen en trends.
Beroep diskjockey. facebook-outline. twitter-outline. linkedin-outline. mail-outline. whatsapp-outline. google-plus. print. envelope. twitter. pinterest. linkedin. thumbs-o-up. facebook-official. thre
Een diskjockey maakt eigen muziek door platen en beats te mixen en geluidseffecten toe te voegen en zet die eventueel op cd. Om ervoor te zorgen dat een diskjockey kan inspelen op de wensen en behoeften van het publiek, doet hij of zij vooronderzoek naar de luisteraars en bezoekers en volgt hij of zij de laatste trends en ontwikkelingen.
Diskjockey Wikikids.
Een diskjockey afgekort dj is een persoon die muziek maakt met een draaitafel. Er zijn diskjockeys op de radio en in discotheken. Sommigen diskjockeys organiseren hun eigen shows, dan komen er fans speciaal naar het optreden om de muziek te horen. Een van de bekendste diskjockey is Martin Garrix.
diskjockey WikiWoordenboek.
DJ Tiesto en Armin van Buuren zijn Nederlandse diskjockey s die tot de wereldtop behoren. Het woord diskjockey staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd diskjockey herkend door.
Diskjockey 5 definities Encyclo.
Een diskjockey van het Amerikaans-Engelse disc jockey is van oorsprong de persoon die de platen op de draaitafel of platendraaier legt. Tegenwoordig wordt echter de afkorting dj meestal DJ in namen of deejay met Engelse uitspraak meer gebruikt. Een vrouwelijke diskjockey wordt wel aangeduid met de Engelse term DJane.
DJ diskjockeys Reviews, Vergelijken Informatie eventplanner.nl.
Gemiddelde review score 9.7 / 10. Gebaseerd op 13 reviews over bedrijven in de categorie DJ diskjockeys. Tags: dj, discobar, deejay, diskjockey, deejays, diskjockeys, discjockey, feest dj, discobars, party dj, fuif dj, dj bedrijfsfeest, verjaardag dj, dj fuif, dj huren, dj west vlaanderen, discjockeys, personeelsfeest dj, disc jockey, disk-jockey.,
De diskjockey als mens De Groene Amsterdammer.
DJ Shantel en zijn Bucovina Club. De diskjockey als mens. De Duitse deejay Shantel maakt onder de naam Bucovina Club momenteel in de hipste clubs van Europa furore met volksmuziek uit de Boekovina, een cultuur historisch rijke landstreek in het tegenwoordige Oekraïne en Roemenië.
Voorbeeldovereenkomst diskjockey 9081593705.
Brochures en publicaties. Voorbeeldovereenkomst diskjockey 9081593705. Voorbeeldovereenkomst diskjockey pdf 51kB. Lees voor: Voorbeeldovereenkomst diskjockey het pdf-bestand verschijnt in een nieuw venster. Voorbeeldovereenkomst diskjockey odt 18kB. Lees voor: Voorbeeldovereenkomst diskjockey het pdf-bestand verschijnt in een nieuw venster. Het PDF-bestand kunt u lezen met Adobe Reader.

Contacteer ons